Spijkse Kweldijk 3

4161 BP Heukelum

 

0183 - 56 58 13


connie@lessEstress.nl

Voel je goed thuis (en op het werk)

 

Less E-stress wil de bewustwording van de effecten van elektromagnetische velden (EMV) vergroten en kan metingen uitvoeren en adviseren om de schadelijke invloed van nieuwe technologieën te verminderen.

Energiek zijn thuis en op het werk hoe fijn is dat? Helaas kunnen we thuis vaak geen plek meer vinden waar we kunnen ontspannen en van een goede nachtrust kunnen genieten. Door de snelle ontwikkeling van moderne techniek (o.m. wifi, draadloze huistelefoon, 3- en 4G, adapters, dimmers, verlichting) worden wij steeds vaker sterk belast met EMV, wat je als een vervuiling zou kunnen zien.

De oorzaak van niet goed in je vel zitten, ziek worden moeten volgens dr. Hans Moolenburgh gezocht worden in de mate van vervuiling die in onze directe omgeving aanwezig is.

 

Hans Moolenburgh (†) heeft hier een verklaring voor:
Huisarts dr. Hans Moolenburgh en auteur van verschillende boeken, waaronder 'U kunt meer dan u denkt', heeft veel gezien en meegemaakt in ruim vijftig jaar artsenpraktijk. Hij zag klachten ontstaan en veranderen en ontdekte de invloeden van onze maatschappij. Op 30 januari 2016 gaf Hans Moolenburgh een lezing in Amersfoort waar hij zijn kennis en visie op onze gezondheid, ziekte en tendensen deelde. 

 

Dr. Moolenburgh zegt dat na de 2de wereldoorlog vier grote gifstromen op gang zijn gekomen, die vaak de oorzaak zijn van ziek worden. Deze zijn in te delen in vier categoriën:

 

  1. Gif in voedsel (denk aan pesticiden, E nummers)
  2. Gif in drinkwater (resten van medicijnen)
  3. Gif in de lucht (vervuiling industrie, verkeer)
  4. Straling (door mensen gemaakt)

 

 

Wat kan ik voor u doen in de categorie straling?

Mensen die hinder ervaren van straling kunnen een beroep doen op Less E-stress.

Less E-stress kan door metingen en oplossingen op gebied van elektrostress adviseren hoe de stralingsbelasting te verminderen.

 

Kenmerken van elektrostress gerelateerde klachten: 

Slecht slapen, “band om hoofd” gevoel, hoofdpijn, onrust, spierpijnen, kramp, hartritmestoornissen, hoge bloeddruk, oorsuizen, wazig zien, duizeligheid, concentratie-en geheugenproblemen, chronische vermoeidheid, enz.