Spijkse Kweldijk 3

4161 BP Heukelum

 

0183 - 56 58 13


connie@lessEstress.nl

Waarom

 

De huidige generaties hebben vanaf begin 90er jaren de sterke toename en ontwikkeling gezien van mobiele telefonie. Daarna volgde al snel de toename in zendmast capaciteit, apparatuur in huis die gebruikt maakt van draadloze technieken en steeds meer elektrische apparaten en opladers.

 

Ten gevolge daarvan neemt de stralingsbelasting alleen maar toe. Dit is voor mensen, dieren en planten niet gezond. Ouderen en jonge kinderen kunnen vaak niet kiezen en worden dagelijks blootgesteld aan stralingwaarden die veel te hoog zijn volgens de richtlijnen van de bouwbiologen (SBM 2015).

 

Daarnaast is het lastig de link te leggen naar de oorzaak en zijn we gewend te denken dat de bestrijding van klachten de oplossing is.

 

We krijgen steeds meer te maken met onnatuurlijke straling, hoe gaan we hiermee om? Hoe ziet ons leven er over 20-30-40 jaar uit op gebied van EMV?

 

Werken aan bewustwording en voorkomen dat mensen overgevoelig worden zijn mijn belangrijkste drijfveren. Mensen voelen zich het beste in een zo natuurlijk mogelijke omgeving.

 

Gezond leven wie wil dat nou niet?
Daar wil ik graag mijn steentje aan bij dragen, omdat het beter kan!