Spijkse Kweldijk 3

4161 BP Heukelum

 

0183 - 56 58 13


connie@lessEstress.nl

Wie

 

Mijn missie is het voorkomen van overgevoeligheid en het verminderen van de stralingsbelasting voor mens en dier.

 

Mijn eigen zoektocht begon in 2011. Na jaren van steeds meer (chronische) klachten, kreeg ik eindelijk grip op mijn herstel. Het was best lastig om de link naar overmatige stralingsbelasting te leggen en accepteren. Ik las boeken, stroopte internet af wat er over dit onderwerp te vinden was en kwam in contact met de Stichting EHS, een kennisplatform voor mensen die elektrostress gevoelig zijn. Ik ben aan het werk gegaan in eigen omgeving en heb daardoor veel geleerd van bevriende meetspecialisten.

 

In het begintraject van saneren dacht ik het allemaal zo snel mogelijk te realiseren. Je wilt immers van de klachten af. Snel saneren is niet de beste oplossing. Metingen uitvoeren en stap voor stap saneren en dan te ervaren hoe dat voelt door goed te luisteren naar je lichaam. Bewust worden van je eigen elektrostress gevoeligheid en dan daarop acteren is beter. Eerst onderzoeken en daarna zorgvuldig saneren van bronnen is de juiste werkwijze. 

 

Mijn E-stress gevoeligheid zal altijd blijven. Ik kan er nu goed mee omgaan en mijn omgeving thuis is door een aantal ingrepen stralingsarm. Ik heb veel geleerd en kan met collega meetspecialisten ervaringen- en oplossingen delen. Ik ben blij me nu te kunnen inzetten voor mensen die denken last te ervaren van elektromagnetische velden. D.m.v. metingen, analyse en advies kan ik zorgen voor minder stralingsbelasting en daardoor een gezondere leefomgeving.

 

Websites waar veel goede informatie te vinden is:

www.verminder-electrosmog.nl

www.stichtingehs.nl

www.stopumts.nl

www.vemes.nl

www.beperkdestraling.org